Personlig coaching i Århus, København og Horsens

Coaching er et effektivt værktøj for dig, der ønsker at tage lederskab i dit liv.

En coach er en fortrolig og uvildig samtalepartner, der udfordrer dig til at tænke og handle anderledes. Se tingene i nye perspektiver.

En coach støtter dig til at finde lige præcis den vej, som du inderst inde godt ved, at du skal gå, men som du lige nu har tabt af syne. Med coaching får du hjælp til at finde livsglæde og skabe balance.

Psykolog eller coach?

En psykolog arbejder med din fortid, hvorimod en coach arbejder med din fremtid. Dvs. at du hos en coach bliver guidet igennem et udviklingsforløb, så du bliver bevidst om, hvilket liv det er, du i virkeligheden ønsker dig. Og får nogle konkrete værktøjer til at skabe det.

Coaching hjælper i mange sammenhænge

Du vil have glæde af en personlig coaching hos Lone Klercke, Klercke COACHING&, der har til huse i Århus, Horsens og København, i mange sammenhænge, f.eks. når du sætter spørgsmålstegn ved

  • om du lever det liv, du allerhelst vil i overensstemmelse med dine værdier?
  • om dit selvværd kunne blive bedre?
  • om dit forhold til de vigtigste mennesker i dit liv kan blive bedre?
  • om balancen i dit liv kan forbedres?
  • om du nogensinde bliver rigtig glad igen?
  • om det hele så anderledes og bedre ud, ”hvis bare”……….?
  • om ”det” virkelig er det hele?

Coaching ændrer ubevidste overbevisninger

Vi mennesker drives bl.a. af vores erfaringer, værdier, vaner og overbevisninger, som skabes gennem hele vores liv. Overbevisninger er ubevidste og kan både være hæmmende og fremmende. Ved at blive bevidst om dine overbevisninger får du mulighed for at gøre dem til forudsætninger. Og det er faktisk rigtig smart, fordi overbevisninger kan være selvopfyldende profetier.

Gennem coaching bliver du bevidst om dine værdier

Værdier er de bevidste ledestjerner, du har til at navigere efter. Coaching hjælper dig med andre ord til at få styringen tilbage i dit liv. Og forbedrer dit selvværd og din livskvalitet.

Sæt dig i førersædet

Lad ikke andre styre dit liv, dit humør og dine følelser. Og lad ikke dine tanker og bekymringer gøre livet surt for dig. Du kan ikke styre de tanker og følelser, der kommer. Men du kan lære, hvordan du mest hensigtsmæssigt forholder dig til dem. Coaching giver dig de værktøjer, du skal bruge for at det er DIG, der sidder i førersædet. Dig, der har kontrollen over dit liv, så det ikke andre mennesker eller dine (u)vaner, der driver dig rundt i manegen.

Anne udtaler: Jeg lærte at navigere med glæde i et hektisk arbejdsliv

Jeg fik rigtig meget ud af at komme hos Lone Klercke. Jeg lærte at være på en arbejdsplads, der roder, at navigere i det og finde ud af hvad, der er vigtigt for mig i mit arbejdsliv, så det ikke går ud over mit privatliv. Jeg blev igen glad for at gå på arbejde og lærte at koncentrerer mig om det, jeg har indflydelse på og kan gøre noget ved og lade det andet ligge. Læs flere udtalelser her.

Vælg din coach med omhu

Det er vigtigt, at du føler dig godt tilpas i selskab med mig som din coach – altså at kemien mellem os er god. Derfor tilbyder jeg 50% rabat på den første session.

Jeg er Udviklingskonsulent & Mastercoach og har kontor i Århus, København og Horsens. Kontakt mig på 40375859, hvis du vil høre mere om, hvordan coaching kan hjælpe dig.

Læs mere om alt det praktiske om coaching i Århus, Horsens og København inkl. priser.

Download vores appetitvækker her: Coaching Personlig

Kontakt Lone Klercke

MasterCoach Lone Klercke

ÅRHUS:
Søren Frichs Vej 38K, 1. sal
8230 Aabyhøj

HORSENS:
Rædersgade 3, 1. sal
8700 Horsens

KØBENHAVN:
Lykkesholms Allé 24, baghuset
1902 Frederiksberg

mail@klerckekommunikation.dk
Telefon +45 40 37 58 59