Det praktiske om coaching i Århus, Horsens og København 

Det er vigtigt, at du føler dig godt tilpas i selskab med din coach – altså at kemien mellem jer er god. Derfor tilbyder Klercke COACHING& den første session med coaching til halv pris.

Pris pr. session af op til 75 minutters varighed er kr. 1.200,00 ekskl. moms – første session kr. 600,00 ekskl. moms.

Afbudsregler

Afbud eller ændring af en tid bedes foretaget hurtigst muligt og senest dagen før inden kl. 12.00 til mobiltelefon 40375859. Ved senere afbud eller udeblivelse afregnes beløb for den bestilte session. Så husk derfor endelig at melde afbud i god tid. Hvis du f.eks. er blevet syg, er det en mulighed, at vi kan tage samtalen over telefonen eller online via Skype, så du stadig får glæde af din bestilte session. Dog skal dette også meddelelse senest dagen før inden kl. 12.00.

Coaching på klippekort

Til virksomheder udstedes gerne et klippekort med 10 klip. Derved opnås en besparelse på 10 % af normalprisen. Klippekortet kan bruges af flere medarbejdere, som derved får mulighed for coaching, stressforebyggelse, personlig udvikling mm.

Personlige coachingsessioner og mindfulnessforløb foregår som hovedregel på mit kontor i Århus, Horsens eller København. Det er også muligt at aftale online sessioner via Skype.

Klercke COACHING& kommer også gerne ud i virksomheder. Pris og indhold aftales individuelt.

Mindfulnessforløb

Mindfulnessforløb kan foregå både på en af mine lokationer eller ude i din virksomhed. Typisk strækker et forløb sig over otte til 10 uger. Kontakt Mindfulness-instruktør og StressSpecialist Lone Klercke, såfremt du er interesseret i at få et tilbud på et mindfulnessforløb.

Du er generelt meget velkommen til at kontakte Lone Klercke, hvis du vil høre mere om coaching, mindfulness- og udviklingsforløb.

Online sessioner

Det er også muligt at lave aftale om at dine coaching sessioner foregår online via Skype eller Facetime. På den måde slipper du for transporten. Og du kan som regel få en tid hurtigere end ved et fysisk møde.

Jeg har overraskende gode erfaringer med at coache via Skype. Mange af  mine klienter har tidligere haft den overbevisning at det ikke var noget for dem at benytte Skype, men de er også blevet positivt overraskede.

Første session er der som altid 50% rabat på – uanset om vi mødes face-to-face eller via Skype – dvs. kr. 600,00 ekskl. moms. Efterfølgende sessioner via Skype gives der 10% rabat på – dvs. kr. 1.080,00 ekskl. moms per session.

Kontakt Lone Klercke

MasterCoach Lone Klercke

ÅRHUS:
Søren Frichs Vej 38K, 1. sal
8230 Aabyhøj

HORSENS:
Rædersgade 3, 1. sal
8700 Horsens

KØBENHAVN:
Lykkesholms Allé 24, baghuset
1902 Frederiksberg

mail@klerckekommunikation.dk
Telefon +45 40 37 58 59