Det praktiske om coaching 

50% rabat på første session

Det er vigtigt, at du føler dig godt tilpas i selskab med din coach – altså at kemien mellem dig og din coach er god. Derfor tilbyder Klercke COACHING& den første session med coaching til halv pris.

Pris pr. session af op til en times varighed er pr. 01.01.24 kr. 1.350,00 ekskl. moms – første session koster altså kun kr. 675,00 ekskl. moms.

Hvis du bliver forhindret

Afbud eller ændring af en tid bedes foretaget hurtigst muligt og senest dagen før inden kl. 12.00 på mobiltelefon 40375859. Ved senere afbud eller udeblivelse afregnes beløb for den bestilte session. Så husk derfor endelig at melde afbud i god tid. Hvis du f.eks. er blevet syg, er det en mulighed, at vi kan tage samtalen over telefonen eller online, så du stadig får glæde af din bestilte session. Dog skal dette også meddelelse senest dagen før inden kl. 12.00.

Klippekort

Til virksomheder udstedes gerne klippekort med 10 klip til kr. 12.000,00 ekskl. moms. Klippekortet kan bruges af flere medarbejdere, som derved får mulighed for coaching, stressforebyggelse, personlig udvikling mm.

Personlige coachingsessioner og mindfulnessforløb foregår som hovedregel på mit kontor i Århus. Det er også muligt at aftale online sessioner via Facetime, Teams eller Skype. Der gives 10% rabat på online sessioner. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.

Klercke COACHING& kommer også gerne ud i virksomheder. Pris og indhold aftales individuelt.

Walk & Talk

Som et alternativ til sessioner på kontoret tilbyder jeg også Walk & Talk sessioner ude i naturen. Det kan sommetider være nemmere at få hul på svære emner, når man traver i den friske luft. Vi aftaler nærmere alt efter geografi, vejr og vind. Normalt tager vi udgangspunkt i skønne Aarhus Ø og Risskoven.

Mindfulnessforløb

Mindfulnessforløb kan foregå både på en af mine lokationer eller ude i din virksomhed. Typisk strækker et forløb sig over otte til 10 uger. Kontakt Mindfulness-instruktør og StressSpecialist Lone Klercke, såfremt du er interesseret i at få et tilbud på et mindfulnessforløb.

Du er generelt meget velkommen til at kontakte Lone Klercke, hvis du vil høre mere om coaching, mindfulness- og udviklingsforløb.

Online sessioner

Det er også muligt at lave aftale om at dine coaching sessioner foregår online via Teams, Skype eller Facetime. På den måde slipper du for transporten. Og du kan som regel få en tid hurtigere end ved et fysisk møde.

Jeg har overraskende gode erfaringer med at coache online. Mange af  mine klienter har tidligere haft den overbevisning at det ikke var noget for dem at arbejde på den måde, men de er også blevet positivt overraskede.

Første session er der som altid 50% rabat på – uanset om vi mødes face-to-face eller online – dvs. kr. 675,00 ekskl. moms. Efterfølgende online sessioner gives der 10% rabat på – dvs. kr. 1.215,00 ekskl. moms per session.

Kontakt Lone Klercke

Gratis uforpligtende introsamtale på telefon +4540375859

Første session til halv pris:
kr. 675,00 ekskl. moms