Personlig coaching

Coaching er et effektivt værktøj for dig, der ønsker at tage lederskab i dit liv.

En coach er en fortrolig og uvildig samtalepartner, der udfordrer dig til at tænke og handle anderledes. Se tingene i nye perspektiver.

En coach støtter dig til at finde lige præcis den vej, som du inderst inde godt ved, at du skal gå, men som du lige nu har tabt af syne. Med coaching får du hjælp til at finde livsglæde og skabe balance.

Psykolog eller coach?

En psykolog arbejder med din fortid, hvorimod en coach arbejder med din fremtid. Dvs. at du hos en coach bliver guidet igennem et udviklingsforløb, så du bliver bevidst om, hvilket liv det er, du i virkeligheden ønsker dig. Og får nogle konkrete værktøjer til at skabe det.

Coaching hjælper i mange sammenhænge

Du vil have glæde af en personlig coaching hos Lone Klercke, Klercke COACHING& i mange sammenhænge, f.eks. når du sætter spørgsmålstegn ved

  • om du lever det liv, du allerhelst vil i overensstemmelse med dine værdier?
  • om dit selvværd kunne blive bedre?
  • om dit forhold til de vigtigste mennesker i dit liv kan blive bedre?
  • om balancen i dit liv kan forbedres?
  • om du nogensinde bliver rigtig glad igen?
  • om det hele så anderledes og bedre ud, ”hvis bare”……….?
  • om ”det” virkelig er det hele?

Livsglæde og selvværd

Kunne du tænke dig få livsglæden tilbage? Og højne dit selvværd? Så er coaching måske noget for dig. Sommetider taber vi ‘Lykkevej’ af syne og kommer til at bevæge os ind på andre veje end vi oprindeligt havde tænkt os og planlagt.

Lad ikke andre styre dit liv, dit humør og dine følelser. Og lad ikke dine tanker og bekymringer gøre livet surt for dig. Du kan ikke styre de tanker og følelser, der kommer. Men du kan lære, hvordan du mest hensigtsmæssigt forholder dig til dem. Coaching giver dig de værktøjer, du skal bruge for at det er DIG, der sidder i førersædet. Dig, der har kontrollen over dit liv, så det ikke andre mennesker eller dine (u)vaner, der driver dig rundt i manegen.

Forbedret livskvalitet

Når du får mulighed for at fordybe dig i din egen personlige udvikling sammen med din livscoach, bliver du bevidst om de ting i livet, som virkelig betyder noget for dig. Måske har du haft for travlt i en lang periode eller måske du er så optaget af at please andre at du helt har glemt at passe på dig selv og være opmærksom på, hvad der giver værdi for dig. Værdier er de bevidste ledestjerner, du har til at navigere efter. Coaching hjælper dig med andre ord til at få styringen tilbage i dit liv. På den måde kan du være din egen lykkes smed og forbedre dit selvværd og din livskvalitet.

Kom i mål med dine drømme

Som lifecoach giver jeg dig de værktøjer og det mindset, du personligt har brug for til at realiser alle dine drømme og ambitioner. Senest har jeg f.eks. hjulpet Anne-Mette. Vil du høre, hvad vi gjorde anderledes? Så kontakt mig på 40 37 58 59.

Coaching ændrer ubevidste overbevisninger

Vi mennesker drives bl.a. af vores erfaringer, værdier, vaner og overbevisninger, som skabes gennem hele vores liv. Overbevisninger er ubevidste og kan både være hæmmende og fremmende. Ved at blive bevidst om dine overbevisninger får du mulighed for at gøre dem til forudsætninger. Og det er faktisk rigtig smart, fordi overbevisninger kan være selvopfyldende profetier.

Anne udtaler: Jeg lærte at navigere med glæde i et hektisk arbejdsliv

Jeg fik rigtig meget ud af at komme hos Lone Klercke. Jeg lærte at være på en arbejdsplads, der roder, at navigere i det og finde ud af hvad, der er vigtigt for mig i mit arbejdsliv, så det ikke går ud over mit privatliv. Jeg blev igen glad for at gå på arbejde og lærte at koncentrerer mig om det, jeg har indflydelse på og kan gøre noget ved og lade det andet ligge. Læs flere udtalelser her.

Vælg din coach med omhu

Det er vigtigt, at du føler dig godt tilpas i selskab med mig som din coach – altså at kemien mellem os er god. Derfor tilbyder jeg 50% rabat på den første session.

Jeg er Udviklingskonsulent & Mastercoach og har kontor i Århus. Jeg tilbyder også on-line coaching. Kontakt mig på 40 37 58 59, hvis du vil høre mere om, hvordan coaching kan hjælpe dig.

Læs mere om alt det praktiske om coaching inkl. priser.

Download vores appetitvækker her: Coaching Personlig

Kontakt Lone Klercke

Gratis uforpligtende introsamtale på telefon +4540375859

Første session til halv pris:
kr. 675,00 ekskl. moms