Referencer

Her er et uddrag af de seneste udtalelser fra klienter,  vi har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med i Klercke COACHING&

En bedre version af mig selv

Lone har lært mig rigtig meget om mig selv og at håndtere mine tanker på en mere konstruktiv måde. Jeg har været særdeles glad for vores arbejde omkring mine værdier samt alle de gode mindfulness øvelser, hun har givet mig. Gennem mit coachingforløb har jeg lært at være en meget bedre version af mig selv. Tusinde tak, Lone 🙂

Kærlig hilsen Van Phan, Area Sales Manager


 

En lettere hverdag

Gennem mit coaching forløb hos Lone Klercke har jeg fået redskaber til at se ting og mål i nye perspektiver. Specielt har arbejdet med begrebet Mindfullness og de principper det bygger på har gjort et stort indtryk. Lige så simple principperne er, lige så virkningsfulde er de. At løsrive sig selv for negative tanker og handlinger, og gøre rejsen til målet har været nogle at de frugter jeg har høstet af forløbet. Det har gjort min hverdag lettere og mine opgaver mere meningsfulde.

Thomas, direktør, København


Stressreduktion

Jeg kan varmt anbefale Lone Zanchetta Klercke som stress coach. Hun er ikke bare faglig kompetent, hun er også et varmt, empatisk menneske, der hurtigt zoomer ind på lige netop de områder, som en klient har brug for i deres arbejde med at reducere stress i deres dagligdag.

Kvinde i 40’erne, Århus


Negative tanker på retur

Jeg har længe været usikker på mig selv og haft svært ved at tro på at jeg er god nok. Lone har givet mig nogle redskaber at arbejde med i forhold til mine negative tanker om mig selv og hjulpet mig til at finde frem til mine vigtigste værdier. Jeg har fundet ud af at ting tager tid, og at alt er en proces, men at træning kan gøre en forandring. Jeg kæmper stadig, men har troen og håbet på at tingene nok skal blive bedre med tiden, for i mit forløb med Lone har jeg fundet ud af nogle væsentlige ting omkring mig selv som jeg aldrig har været opmærksom på før.

Laura, 24 år


Jeg har formået at ændre “fortællingen” om mig.

‘Jeg er rigtig glad for de snakke vi har haft. Jeg føler ikke et behov for flere sessioner lige nu, men bruger meditationen så meget jeg kan. Jeg har fået min senior stilling, hvilket er et kæmpe win for mig, fordi jeg føler at det er en meget vigtig milepæl for mig og at det betyder at jeg har formået at ændre “fortællingen” om mig. Synes der er sket en ændring i mig, så det nyder jeg. Så tak for gode råd. Måske vi ses igen en anden gang.’

Ung kvinde, København


Bedre balance og egenomsorg

Tusind tak for et dejligt forløb. Du har virkelig hjulpet mig. Jeg kom fra et sted, hvor jeg var totalt drænet, til at se hvordan jeg med enkle midler kan skabe overskud for mig selv og navigere i en travl hverdag med mange krav. Jeg er blevet mere bevidst om min tanker og reaktioner overfor andre og om hvad jeg kan gøre for at drage egenomsorg. Det har givet mig bedre balance i mit liv.

Kvindelig leder

Medicinalindustrien


Jeg kom i mål med mit ønske

Jeg startede mit coachingforløb hos Lone med det formål at blive bedre til at kommunikere – primært for at nå de resultater, som det er mig så magtpåliggende at opnå. Jeg gik ind i processen med den grundholdning at jeg for enhver pris skulle vinde hver eneste dialog og diskussion. Både privat og arbejdsmæssigt. Og jeg vil tilstå, at det ikke var uden skepsis at jeg gik ind i forløbet.

Nu bruger jeg min energi rigtigt

Min skepsis blev hurtigt gjort til skamme. Når jeg tænker over det, så har jeg fået rigtig mange god værktøjer, som jeg har stor glæde af både på arbejde og derhjemme. Jeg har først og fremmest lært at vælge mine kampe med omhu – man kan jo trods alt kun være i en boksering af gangen. Med det mener jeg også at jeg er blevet bedre til at se det hele lidt fra oven af og prioritere, hvordan jeg bruger min tid og energi.

Jeg er blevet meget bevidst om mine egne tanker og måder at reagere på og har fået øjnene op for, hvor meget det betyder i forhold til min måde at kommunikere med både kolleger, ledelsen på min arbejdsplads og familien. Min indlevelsesevne er blevet skærpet og jeg er blevet bedre til at læse og forstå andre – og ikke mindst til at lytte uden forudindtagethed –  hvilket klart er en fordel, når man skal bruge kommunikation til at opnå sine resultater.

Er blevet god til at have travlt

Jeg har lagt mærke til, at de nye rutiner og værktøjer har gjort at jeg er meget mere nærværende, hvilket bl.a. har ført højere effektivitet med sig. Det vil sige at mit overblik er blevet større og at jeg er langt mindre stresset i pressede situationer, end jeg var tidligere. Ja, jeg er faktisk blevet bedre til at have travlt. Og det indblik jeg har fået i mine egne styrker og svagheder har også virkelig gjort noget positivt i forhold til min personlige udvikling.

Klaus Olesen, Fællestillidsmand


Fra stress til overskud og glæde

Jeg havde fået opbygget en alt for hektisk arbejdsdag for mig selv

Efter at jeg igennem flere år havde fået opbygget en alt for hektisk arbejdsdag for mig selv, mødte jeg min overmand ”stress”.

Fra den ene dag til den anden kunne jeg intet, min energi var helt væk og alt virkede uoverskueligt. Jeg kunne mærke på mig selv at jeg behøvede hjælp til at komme ovenpå igen og valgte Lone Klercke som min stresscoach.

Lone var det helt rigtige valg for mig

Det viste sig hurtigt at være det helt rigtige valg for mig. Allerede efter den første samtale kunne jeg mærke en forandring. Til at starte med var det små skridt af gangen, men de syntes hurtigt at blive større.

Jeg havde i alt 6 samtaler med Lone og vi var omkring rigtig mange ting for at komme min indre uro til livs.

Undervejs havde jeg et par tilbagefald – troede jeg – men Lone var god til at få mig på rette spor igen. Det viste sig, at jeg var i gang med at flyttet mig i forhold til der hvor jeg oprindelig var og egentlig var i gang med at videreudvikle mig som menneske.

Arbejder mindre og når mere

I dag har jeg reduceret min arbejdstid fra 60 til 45 timer om ugen, har et klart bedre overblik end jeg har haft i flere år, når mere end jeg tidligere gjorde, føler mig som en mere glad person og har meget mere overskud i hverdagen.

Lone får derfor mine bedste anbefalinger.

Med venlig hilsen

Peter Drejer, Hovedgård Blikkenslagerforretning


Lærte at navigere med glæde i et hektisk arbejdsliv

Jeg fik rigtig meget ud af at komme hos Lone Klercke. Jeg lærte at være på en arbejdsplads, der roder, at navigere i det og finde ud af hvad, der er vigtigt for mig i mit arbejdsliv, så det ikke går ud over mit privatliv. Jeg blev igen glad for at gå på arbejde og lærte at koncentrerer mig om det, jeg har indflydelse på og kan gøre noget ved og lade det andet ligge.

Mange tak

Kh Anne, 36, Horsens


Fik god selvindsigt og redskaber

Lone har givet mig indsigt og åbnet mine øjne samt givet mig gode redskaber at arbejde videre med. Jeg kan varmt anbefale Lone.

Mange hilsener Anette, Skanderborg


Eksempel på resultatet af coaching
Jeg arbejder meget med tavlen med mine coachees. Her ses en opsamling af opnåede resultater og fortsatte udviklingspunkter:


Artikler

Coach Lone KLercke i ugeavisen


En autentisk beretning

Freelancejournalist ved bladet Vice, Sara Elisabeth Nedergaard, satte sig for at finde ud af hvad coaching er for en størrelse og jeg gav hende en halv session som smagsprøve. Det er der kommet en autentisk, uortodoks og åbenhjertet artikel ud af. Læs med her.


Kontakt

Har du fået lyst til at prøve,  hvordan jeg kan hjælpe dig? Du kan kontakte mig på 40375859. Jeg er Udviklingskonsulent & Mastercoach og har kontor både i Aarhus og Horsens.

Læs mere om alt det praktiske om coaching i Aarhus og Horsens inkl. priser.

Download vores appetitvækker her: Coaching Personlig

Kontakt Lone Klercke

MasterCoach Lone Klercke

ÅRHUS:
Søren Frichs Vej 38K, 1. sal
8230 Aabyhøj

HORSENS:
Rædersgade 3, 1. sal
8700 Horsens

KØBENHAVN:
Lykkesholms Allé 24, baghuset
1902 Frederiksberg

mail@klerckekommunikation.dk
Telefon +45 40 37 58 59