Om Klercke COACHING&

Klercke COACHINGejes og drives af Lone Zanchetta Klercke, som er certificeret og eksamineret MasterCoach, Udviklingskonsulent og StressSpecialist fra Bladbjerg Kibsgaard. 

Uddannelsen er ICF godkendt (International Coach Federation). Vi er forpligtede over for ICFs etiske regler, som grundlæggende bygger på den respektfulde, anerkendende tilgang samt tavshedspligt.

Ligeledes hos Bladbjerg Kibsgaard har Lone gennemført et 40 timers undervisningsforløb i ACT – Acceptance & Commitment Therapy.

I efteråret 2018 gennemgik Lone endnu en overbygning hos BladBjerg Kibsgaard med titlen Stress Specialist. De tre uddannelser tilsammen indeholder over 325 timers uddannelse og masser af supervision og praktisk træning.

Lone er desuden uddannet mindfulness-instruktør ved Charlotte Mandrup, Mandrup & Co.

Om Mastercoach, udviklingskonsulent , StressSpecialist og mindfulness-instruktør Lone Klercke, siger Lone selv:

“Jeg har mange års erfaring inden for kommunikation og som leder og virksomhedsejer. For mig er det en daglig glæde at hjælpe mennesker, som for et øjeblik har tabt deres Lykkevej af syne, så de igen kommer på ret kurs. At se energien vende tilbage. Mærke lyset i deres øjne. Jeg er oprigtigt optaget af at dele den begejstring og læring, jeg selv har oplevet gennem coaching og udviklingsforløb med mine medmennesker. Og jeg er ikke ked af at bruge mig selv som eksempel og dele ud af mine  personlige erfaringer. Det er fantastisk at være vidne til andres “aha”-oplevelse, når de opdager deres skjulte ressourcer og finder vejen til at udnytte deres fulde potentiale – til at få det bedste ud af deres liv. Som en ekstra dimension krydres det hele af mindfulness filosofien, der personligt har været en stor øjenåbner for mig. Mine coachees har i den grad taget mindfulness til sig – både som stressforebyggelse og -håndtering og generelt som en måde at være i livet med mindst mulig anstrengelse på.”

Vil du have Mastercoach, Udviklingskonsulent, StressSpecialist og mindfulness-instruktør Lone Klerckes hjælp til at udnytte dit fulde potentiale?

 

Århus Stiftstidende har skrevet artiklen nedenfor om Lone Klercke:

Kontakt Lone Klercke

MasterCoach Lone Klercke

ÅRHUS:
Søren Frichs Vej 38K, 1. sal
8230 Aabyhøj

HORSENS:
Rædersgade 3, 1. sal
8700 Horsens

KØBENHAVN:
Lykkesholms Allé 24, baghuset
1902 Frederiksberg

mail@klerckekommunikation.dk
Telefon +45 40 37 58 59