Styrk dit selvværd med coaching

Selvværd er udtryk for ens anerkendelse af egen værdi i forhold til personlige egenskaber. Sagt med andre ord så drejer det sig om at tro på sig selv som menneske. Det er den måde man selv oplever sin værdi som menneske.

Lavt selvværd

Et lavt selvværd kan være traumatiserende, forhindre selvudvikling, kan forårsage angst og fobi, give stor usikkerhed og fratage en livsglæden.

Ofte skyldes lavt selvværd høje forventninger – både til en selv, men også antagelser om andres forventninger til en. Lavt selvværd hænger tit sammen med at have ’gået i ’flinke-skolen’.

Symptomer på lavt selvværd er f.eks. meget stort et ’pleaser-gen’, unødige bekymringer, negative tanker, svært ved at tage imod feedback, ros, kærlighed og komplimenter, svært ved at sige ’nej’ og ’pyt’, misbrug, destruktiv adfærd, frustration.

Et stærkt selvværd

Et stærkt selvværd giver livsappetit og glæde. Professionel hjælp hjælper med at forstå de negative og hæmmende tanker, bearbejde de negative antagelser, egne tanker omkring selvværd, hjælper med at genopbygge troen på en selv, giver ro og balance og livsglæde.

Ved at ændre din tankegang, kan du ændre dit liv. Det skal forstås på den måde at vi som regel finder det, vi leder efter eller har fokus på. Når du arbejder med din tankegang og retter dit fokus mod det, du ønsker, opnår du det liv, du drømmer om.

Coaching

Coaching er et effektivt værktøj for dig, der ønsker at forbedre dit selvværd og din livskvalitet.

En coach er en fortrolig og uvildig samtalepartner, der udfordrer dig til at tænke og handle anderledes. Se tingene i nye perspektiver.

En coach støtter dig til at finde lige præcis den vej, som du inderst inde godt ved, at du skal gå, men som du lige nu har tabt af syne. Med coaching får du hjælp til at finde livsglæde og skabe balance.

Gennem coaching bliver du bevidst om dine værdier

En psykolog arbejder med din fortid, hvorimod en coach arbejder med din fremtid. Dvs. at du hos en coach bliver guidet igennem et udviklingsforløb, så du bliver bevidst om, hvilket liv det er, du i virkeligheden ønsker dig. Og får nogle konkrete værktøjer til at skabe det.

Se hvad andre har fået ud af at få en coach. Læs udtalelser her.

Vælg din coach med omhu

Det er vigtigt, at du føler dig godt tilpas i selskab med mig som din coach – altså at kemien mellem os er god. Derfor tilbyder jeg 50% rabat på den første session.

Jeg er uddannet Mastercoach, Udviklingskonsulent, StressSpecialist og mindfulnessinstruktør og har kontor i Århus, Horsens og København. Kontakt mig på 40 37 58 59, hvis du vil høre mere om, hvordan coaching kan hjælpe dig til et bedre selvværd og livsglæde.

Læs mere om alt det praktiske om coaching i Århus, København og Horsens.

Kontakt Lone Klercke

MasterCoach Lone Klercke

Søren Frichs Vej 38K, 1. sal
8230 Aabyhøj

Rædersgade 3, 1. sal
8700 Horsens

Lykkesholms Allé 24, baghuset
1902 Frederiksberg

mail@klerckekommunikation.dk
Telefon +45 40 37 58 59